Вијести

Упознајте се са најновијим дешавањима на Филолошком факултету.

Обавјештење о упису студената на прву годину студија у академској 2024/25. години

Обавјештење о упису студената на прву годину студија у академској 2024/25. години

04.07.2024.

Кандидати који су примљени на Филолошки факултет Универзитета у Бањој Луци у првом уписном року треба да обаве упис од 8. до 12. јула 2024. године.

Студијски програми

Упознајте се са студијским програмима првог циклуса на Филолошком факултету.

Зашто изабрати Филолошки факултет?

Филолошки факултет идеалан је избор за оне који су страствени према језицима, књижевности и култури, те желе да продубе своје знање и разумијевање ових области кроз академски пут и мултидисциплинарни приступ учењу.

Знање

Студирањем на Филолошком факултету студенти стичу не само дубоко разумијевање језика, књижевности и културе, већ и широк спектар критичког размишљања, аналитичких вјештина и способности да се изразе јасно и убједљиво на било којем језику.

Савремене студије

Студије на Филолошком факултету су усклађене са савременим трендовима и захтјевима тржишта рада, нудећи студентима прилику да стекну широк спектар знања и вјештина које ће им бити неопходне у каријери.

Призната диплома

Дипломе Филолошког факултета признате су широм свијета, што студентима пружа могућност да своје знање и вјештине примијене на глобалном нивоу и у складу са највишим стандардима академске изврсности.

Потребне су Вам информације о упису на Филолошки факултет?

Врло радо ћемо Вам пружити све потребне информације у вези са уписом на наш факултет и помоћи Вам да донесете најбољу одлуку за своју будућност.

Из нашег угла

Прочитајте свједочанства наших студената и увјерите се у квалитет студирања на Филолошком факултету.

Желиш уписати Филолошки факултет?

Преузми информатор и сазнај све што те занима.